FLACARA REINVIERII

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Reconectarea cu familia noastră telosiană




Recunoştinţă

Doresc să-mi exprim recunoștința profundă față de toți prietenii mei din întreaga lume care au sprijinit munca mea și apariția misiunii Lemuriene. De asemenea, mulțumesc diverselor edituri pentru realizarea materialelor Telos, în propriile lor țări și limbi.

Îmi exprim recunoștința profundă pentru membrii Telos World Wide Fundația din Montreal, care au lucrat neobosit la crearea structurilor care trebuia să fie pregătite pentru extinderea uriașă a conștiinței umane care se așteaptă să aibă loc între acum, și anul 2012. Mulțumesc în special Liniei Ouellet, președintele fundației, care și-a oferit voluntar timpul, şi multe ore pe săptămână în ultimii patru ani, pentru a asigura succesul și continuarea activității, și rolul Fundației Telos World Wide este destinat să realizeze la nivel mondial, pe măsură ce omenirea se trezește la potențialul lor divin.

De asemenea, doresc să-i mulțumesc lui Gaston Tempelmann, președintele Telos -France, care lucrează să coopereze și să pregătească extinderea misiunii Lemuriene în Franța și Europa, acum și în anii următori.

Fără toate, acele miracole ale iubirii care se manifestă acum prin intermediul reconectării cu familia noastră telosiană și pregătirea pentru apariția lor printre noi, nu ar fi putut avea loc în modurile minunate în care se desfășoară în prezent. Aceia dintre noi care sunt ferm angajați în această lucrare se simt din ce în ce mai tangibil în acceptarea iubirii și a sprijinului lor constant. Pentru voi toți, îmi exprim cea mai profundă recunoștință și prietenie veșnică.


DOAMNE, fă-mă un instrument al păcii Tale.
Unde este ură, lasă-mă să semăn Iubirea.
Unde este un prejudiciu, iertare,
Unde este îndoială, credință,
Unde este disperare, speranță,
Unde este întuneric, lumină,
Și unde există tristețe, bucurie.

MAESTRU DIVIN, permite-mi să nu caut
Atât de mult pentru a fi consolat, ca să consolez,
Pentru a fi înțeles, ca să înțeleag,
A fi iubit, ca să Iubesc.
Pentru că este în dăruirea pe care o primim,
În iertarea faptului că suntem iertați,
Și murim că suntem născuți pentru viață veșnică.

Spuneți-o în fiecare zi de trei ori și așteptați
un miracol de transformare!


Rugăciuni la ... / Cele ŞAPTE FLĂCĂRI SACRE
       Maeştrii Frăţiei Albe prin Aurelia L.J
   
       Traducere  Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!