FLACARA REINVIERII

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Meditaţia de JOI - Flacăra Galben - Aurie a Iluminării





Lucrul cu cele sapte Raze in aceasta maniera va va ajuta, intr-un mod foarte profund, sa echilibrati energiile celor sapte Raze in fiecare dintre cele sapte chakre principale ale voastre si va aduce mult mai mult echilibru si pace in viata voastra actuala. In procesul de inaltare si iluminare, toate cele sapte Raze principale si, mai tarziu, cele sapte Raze secrete, trebuie echilibrate si stapanite, pentru a putea avansa spre o si mai mare intelepciune si desavarsire in viitorul vostru cosmic.


Joi este amplificata Raza aurie a Flacarii Reinvierii.

Concentrati-va pe energiile acestei Flacari, pentru reinvierea si restabilirea Divinitatii voastre mostenite. Sunteti o fiinta Divina, ce traieste o viata de om si invata din ea. Pentru ca v-ati ratacit in constiinta, Divinitatea voastra a fost ascunsa in spatele unui val. Pe masura ce invocati si va contopiti cu energiile violet si aurii ale Flacarii reinvierii, veti incepe sa reinviati toate darurile si atributele Divinitatii voastre. Aceasta Flacara minunata va pregateste pentru ritualul final al Inaltarii. Inaltarea a fost - si este inca - principalul scop al multelor voastre intrupari pe aceasta planeta.


Flacăra Galben-Aurie a Iluminării

Apelaţi la Flacăra Iluminării

Flacără a Iluminării din Inima Lui Dumnezeu Extinde Lumina Ta prin mine mereu Flacăra Aurie din Inima Lui Dumnezeu, Umple-mi Inima cu Raza Ta de Întelepciune Flacăra Iluminării din Inima Lui Dumnezeu – Extinde Mintea Lui Dumnezeu prin toate gândurile mele Flacără Aurie din Inima Lui Dumnezeu – Luminează Pământul cu Lumina Aurie a Flăcării Aurii din Inima Lui Dumnezeu în Iubirea și Lumina Ta, EU, mă înclin! (3X)


Rugăciuni la ... / Cele ŞAPTE FLĂCĂRI SACRE
       Maeştrii Frăţiei Albe prin Aurelia L.J
   
       Traducere  Suzi Mirea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!