FLACARA REINVIERII

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Templul Maeştrilor de Raza a Şasea



În Orientul Îndepărtat, strălucind în eterul pulsatoriu peste Țara Sfântă, stă în picioare Templul Reînvierii, a cărui flacără nemuritoare de restaurare și resuscitare este păzită și protejată de Maeştrii Ascendenţi Lord Sananda, Lady Nada și Mama Maria.

Acest templu este creat din substanță care seamănă cu "mama perlei". Este circulară în design. Curțile, ca și coridoarele cilindrice mari, se învârt în jurul Flăcării din Sala Centrală, unde inima Focului Sacru al Reînvierii este unificat. Este alcătuită din șapte coridoare circulare în jurul altarului central unde flacăra nevăzută a reînvierii arde în permanență, radiază în flăcări, înălțarea și puterea de resuscitare a vieții. Frumoasele ființe din Frăția Flăcării Reînvierii își amplifică puterea în fiecare dintre cele două coridoare.

Vizitatorii Templului Reînvierii intră pe coridoarele unde radiația flăcării sale are o afinitate față de propria și exprimarea potențială a divinității lor. Aici, vizitatorii sunt încărcaţi cu speranță și vitalitate reînnoită;  ei sunt conștienţi de adevărul "vieții veșnice" și miraculoasele potențiale pe care Flacăra Reînvierii o poate genera în cadrul celor care o invocă. Scopul acestui obiectiv este de a continua să se reverse în toate nivelurile constiinţei umane, emotională, mentală, fizică şi eterică, şi toate evoluţiile care aparțin acestei planete, realitatea puterilor Flăcării Reînvierii.

Omenirea, în cea mai mare parte, a acceptat învierea lui Iisus ca un "miracol" numai posibil pentru el și nu s-au folosit de acest lucru miraculos pentru a-și restabili propriile corpuri la perfecțiune. Mai degrabă au prezentat boala ca, dezintegrare, degradare și în cele din urmă așa-numita "moarte" ca proces natural al vieții. Cu toate acestea, pentru a păstra în viață senzația de putere a reînvierii necunoscute în conștiința omenirii, iubitul Iisus / Sananda, Nada și Mama Maria trimit în mod continuu în atmosfera Pământului aceste radiații (raze) victorioase din acest templu.

Flacăra Reînvierii este speranța mântuirii pentru întreaga rasă umană, - accelerarea acțiunii vibratoare a luminii în celulele corpului și - permițând luminii interioare să elimine aspectul limitării. Substanța Flăcării Reînvierii curge prin corpurile interioare ale celor care o invită, precum și prin corpul fizic.


 Flacăra Reînvierii ~ Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!